Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Nyeste
Atrás

Spill

Stedet for generell spilldiskusjon

Rift Apart på engelsk?


I påvente av at Komplett skal levere min forhåndsbestilte PS5 bestilte jeg meg Ratchet & Clank Rift Apart. Det kom i postkassa i dag. Til min lille bekymring oppdaget jeg at coveret hadde merkelapp med tekst og tale på norsk, svensk, dansk og finsk. Det er vel ikke bare disse språkene som er der? Original-språket er vel også tilgjengelig? 

Det finnes 10 typer mennesker. De som kan binærkode og de som ikke kan.
  • 0

Er vel unødvendig å starte en egen tråd for dette når du bare kan spørre i anmeldelsen min eller meg direkte. Du kan spille på engelsk, norsk, dansk eller hva du enn vil.

  • 0

Folkens, hvis dere snakker dårlig engelsk, så for meg virker det som den eneste løsningen for deg vil være, det er å lære det. At du har klart å gjøre dette, ville jeg foreslå at du bare prøver å trekke oppmerksomheten din her til dette nettstedet preply. Jeg er sikker på at du vil være helt fornøyd.

  • 0

English is Globle language so may be there is a Option for English.

  • 0

It is. Just go into the game's "Content" section and choose the languages you want to download

  • 0

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!