Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil Village

Forvent mer informasjon om neste Resident Evil Showcase "snart"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Capcom utgir Resident Evil Village-utvidelsen Shadows of Rose 28. oktober sammen med Gold Edition av hovedspillet. Denne utvidelsen dreier seg om Rose, datteren til 7- og Village-hovedpersonen Ethan Winters, og forteller historien om hvordan hun prøver å undertrykke og kontrollere den farlige kraften hun ble født med.

Capcom deler en liten samling av spillklipp fra utvidelsen på Twitter, mens de kunngjør at mer informasjon om den neste Resident Evil Showcase kommer "snart".

Med Gold Edition av Village, Shadows of Rose-utvidelsen, samt Resident Evil: ReVerse som slippes i slutten av oktober, og så selvfølgelig Resident Evil 4 Remake som kommer tidlig i 2023, kan du nok regne med at denne prestasjonen blir fullpakket.

Resident Evil Village

Relaterte tekster

8
Resident Evil VillageScore

Resident Evil Village

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Oppfølgeren til spillet som førte Resident Evil-serien inn i en ny gullalder er endelig her. Klarer det å innfri de skyhøye forventningene?Loading next content