Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport 3

Forza 3 til Kinect

Kjør Ferrari ved å veive med armene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kinect ble som forventet et viktig element i Microsofts pressekonferanse i går, og blant spillene som skal støtte kameraet finner vi grafikkmonsteret Forza Motorsport 3. Som sjåfør holder du armene utstrakt som om du holdt i et bilratt og styrer deretter. Kinect-kameraet vil i tillegg holde greie på hvordan du beveger hodet og kroppen. Om vil ha oversikt på dødvinkelen eller bare har lyst på en titt i bilinteriøret, er dette fullt mulig bare ved å bevege hodet.

Det finnes også en modus hvor du kan se på bilen din, gå rundt den og se den i forskjellige vinkler, sette deg inn i den for å ta en titt på interiøret eller sjekke ut spesifikasjonene. Såvidt vi har forstått gjelder dette ikke et nytt Forza-spill, men snarere en oppgradering av det resterende Forza Motorsport 3. Spillet skal uansett lanseres i 2011, og vi håper det blir mulig å for eksempel bare benytte seg av hodebevegelser fra kameraet mens vi styrer med rattkontroller som før.

Forza Motorsport 3
Forza Motorsport 3
Forza Motorsport 3

Relaterte tekster

Forza Motorsport 3Score

Forza Motorsport 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Forza 3 utfordrer racingtronen til Gran Turismo. Lykkes Microsoft i sin tredje versjon av spillet? Jon Cato har svaret.Loading next content