Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 får Hot Wheels-utvidelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som sine forgjengere, kommer Forza Horizon 5 også til å få utvidelser etter hvert. Foreløpig er ingenting av dette avslørt, men det ser ut til at vi ikke er så langt unna en offisiell kunngjøring.

Som Wario64 har bemerket på Twitter, har spillets Steam-side blitt oppdatert med et banner som sier at den første utvidelsen vil ha Hot Wheels-tema. Hot Wheels har vært til stede i serien med både utvidelser og mindre DLCer siden Forza Horizon 3, og har generelt tilbudt mer lekne måter å nyte spillet på.

Da dette fikk oppmerksomhet ble banneret raskt fjernet, men heldigvis hadde Wario64 allerede lagret bevis. Vi antar at denne utvidelsen blir avslørt på Summer Game Fest i kveld, eller enda mer sannsynlig under Xbox & Bethesda Games Showcase på søndag.

Forza Horizon 5

Relaterte tekster

2
Forza Horizon 5Score

Forza Horizon 5

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Med Lynni Treekrem på stereoanlegget har Daniel satt seg i bilen og reist til Mexico!Loading next content