Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon 5

Forza Horizon 5s Rally Adventure-utvidelse annonsert

Vi skal til et vakkert nytt sted i mars.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forza Horizon 5 har vist seg å være et veldig populært spill, men mange spillere har selvsagt gått videre til andre titler i disse dager. Mange av disse vil definitivt komme tilbake i mars.

Fordi Playground Games har som lovet annonsert Forza Horizon 5s andre utvidelse, og den heter Rally Adventure. Denne tar oss til Sierra Nueva, hvor studioets "mest ekstreme kjøreveier noensinne" lar oss kjøre gjennom seks nye biomer. Disse vil bli fylt med det største antallet racingarrangementer for en Horizon-utvidelse noensinne takket være en kampanjemodus der vi får bli med tre rallyteam, hver med fokus på særegne utfordringer. Kvantitet går ofte på bekostning av kvalitet, men det ser ikke ut til å være tilfelle her.

Playgrounds øye for detaljer vises i utvidelsens forbedrede terrengdeformasjon, et nytt heads-up-display (sammen med en kartleser som gir instrukser), lanseringskontroller som gjør det lettere å få en god start, 10 nye ekstremt detaljerte terrengbiler og mer.

Rally Adventure lanseres 29. mars og koster $19,99 hvis du ikke eier en av Forza Horizon 5s spesialutgaver. Ikke at du trenger å betale for alt som kommer den dagen. Alle vil få en ny Epitaph Records-radiostasjon og en haug med rallyfokuserte EventLab-rekvisitter som en del av en gratis oppdatering samme dag.

Du kan se det meste av dette i aksjon i traileren nedenfor, og få mer detaljert informasjon om de nye bilene, de nye rallydelene, antilag-systemet og alt annet her.

HQ
Forza Horizon 5
Forza Horizon 5Forza Horizon 5

Relaterte teksterLoading next content