Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport 7

Forza Motorsport 7 endrer VIP-systemet

Turn 10 tar en skikkelig u-sving etter bråket rundt bonusene i spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste tiden har det vært en del diskusjon rundt Forza Motorsport 7 sine endringer i VIP-systemet fra forgjengerne. Nå må blant annet VIP-medlemmer bruke modifikasjoner for å tjene mer på det de gjør, og på toppen av det hele hadde ikke utviklerne gjort en særlig godt jobb med å fortelle om disse endringene før lansering. Dette førte som sagt til en del opphetede meninger, noe som nå har ført til at Turn 10 har tatt en u-sving.

Utviklerne har nemlig lagt ut denne meldingen:

"Over helgen har vi fått klare tilbakemeldinger fra frustrerte Ultimate Edition-eiere om VIP-medlemskapet i Forza Motorsport 7. Vi oppdaterte umiddelbart VIP-beskrivelsen i Windows Store for å unngå fremtidige misforståelser(...)

Vi vil fortsette å sørge for at Forza Motorsport 7-VIPer får mest mulig for pengene som en del av VIP-medlemskapet sitt, deriblant nye opplevelser og bra innhold. Fra i dag av sender vi tre ekstra Forza Edition-biler til alle Forza Motorsport 7 VIPer:

2016 Jaguar F-TYPE Project 7 Forza Edition
2017 Chevrolet Camaro ZL1 Forza Edition
2010 Maserati Gran Turismo S Forza Edition

Forza 7 VIPer vil kunne laste ned disse bilene fra meldingssenteret i spillet, og legge dem til i samlingen sin. Dette betyr ikke bare at spillerne får se at "Car Collection"-poengene deres økes med disse Tier 5 Legendary-bilene i garasjen, men også ta nytte av godene disse bilene har. I tillegg til disse bilene sender vi også 1 million credits til alle Forza 7 VIPer".

Ikke en dum unnskyldning det, men det stopper ikke der. De har også bestemt seg for å gjøre som mange har krevet, og endrer VIP-systemet slik at det blir som i Forza Motorsport 6. Om kort tid vil vi få dobbelt så mye credit etter hvert løp, og ikke måtte bruke de modifiseringene som er nå. Akkurat når denne endringen kommer kan de ikke si enda, men lover å komme med mer informasjon om kort tid.

Hva synes du om endringene og unnskyldningen?

Forza Motorsport 7

Relaterte tekster

5
Forza Motorsport 7Score

Forza Motorsport 7

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Turn 10 klarer ikke helt å sette ny rekord i syvende runde av Forza Motorsport.Loading next content