Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport

Forza Motorsport tilbyr ray-tracing med dynamisk 4K og 60FPS

Vi har også mye nytt gameplay å vise frem, samt den nye introanimasjonen for Turn 10.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er nå mindre enn en måned unna premieren på Forza Motorsport, som slippes 10. oktober til PC og Xbox Series (med mulighet for fem dagers forsprang hvis du bestiller Premium-utgaven). I dag avslørte Microsoft og Turn 10 flere nye aspekter ved spillet, blant annet grafikken.

Det viser seg at racingspillere vil kunne velge mellom tre visuelle moduser, inkludert en som tilbyr både opptil 4K-racing med raytracing i spillet med 60 FPS; Performance (prioriterer 60 FPS med full 4K-oppløsning), Performance Ray Tracing (60 FPS med raytracing i spillet og dynamisk 4K) og Visuals (30 FPS, men med full 4K-oppløsning og raytracing). For Xbox Series S er det to alternativer å velge mellom, men dessverre støtter ingen av dem raytracing.

Beviset på raytracing i spillet ble delt på X av Jon Linneman fra Digital Foundry, som skriver: "Det ser ut til å bli utmerket så langt, og ja, jeg kan bekrefte at det brukes raytracing i spillet på Xbox Series X!". En annen X-bruker, Klobrille, delte den nye introanimasjonen for Turn 10/Xbox Game Studios på X, som du kan se nedenfor.

Til slutt har vi massevis av nytt gameplay fra begynnelsen av Forza Motorsport. Ta en titt på hva som venter deg når du starter opp spillet på lanseringsdagen.

HQ
Forza Motorsport

Relaterte tekster

0
Forza MotorsportScore

Forza Motorsport

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Ben har kjørt av hjertens lyst i Turn 10s nyeste racingtittel.Loading next content