Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Tanks

Fox News med ukens bildetabbe

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I en artikkel om hvor vanskelig det er for filmskapere å finne ekte vare når de skal lage historisk korrekte filmer, klinker Fox News til med en aldri så liten ironisk tabbe. Illustrasjonsbildet som Fox News hevder er fra et museum med stridsvogner, er nemlig fra World of Tanks.

Vi antar at siden artikkelen handler blant annet om filmen Fury, så har det gått litt skeis i bildesøket. De endte i hvert fall opp med et bilde fra Fury-pakken til Wargaming.net sitt gratisspill. Vi er dog litt overrasket over at det slapp forbi desken, for grafikken i spillet er virkelig ikke god nok til at man kan blande skjermbildene med fotografier fra virkeligheten.

Det er ikke pent å le av andre, men vi klarer ikke å la være å kose oss når de store mediene blander inn bilder fra spill. For å illustrere forskjellen har vi lagt ved bildet nedenfor, etterfulgt av et bilde fra et ekte stridsvognmuseum.

World of Tanks
Fake
World of Tanks
Real

Relaterte tekster

0
World of Tanks: Xbox One EditionScore

World of Tanks: Xbox One Edition

ANMELDELSE. Skrevet av Cecilia Fjällström

Det var bare et spørsmål om tid før stridsvognene inntok den nye konsollgenerasjonen. Vi har sett på Xbox One-versjonen av storsuksessen World of Tanks...

0
Wargaming-spillene får Dunkirk-innhold

Wargaming-spillene får Dunkirk-innhold

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Wargaming.net og Warner Bros har inngått et samarbeid i forbindelse med sommerens krigsfilm Dunkirk movie, som er regissert av Christopher Nolan. Hendelser som utspilte...Loading next content