Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fracture

Fracture annonsert

Nytt actionspill fra Day 1 Studios

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fra før av visst vi at Lucasarts hadde gått inn i et samarbeid med Day 1 Studios (Mechassault, Mechassault 2: Lone Wolf, F.E.A.R. til Xbox 360) og nå har spillet som de samarbeider om blitt offentliggjort. Fracture er et actionspill som utspiller seg i år 2161 etter at polisen har smeltet og Mississippi-elven helt har delt og ødelagt Amerika som har blitt splittet opp i to separate landmasser. To fraksjoner, Atlantic Alliance (som støttes av Europa og med fokus på cybernetiske implantater) og Republic of Pacifica (støttet av Asia med fokus på genmodifisering) slåss om herredømmet og du som spiller inntar rollen som Mason Briggs, sprengekspert og soldat for Atlantic Alliance.

Det mest interessante med Fracture er hvordan man har fokusert på å gjøre ødeleggelse og forandring av slagfeltet til den viktigste spillmessige komponenten. Briggs har tilgang til våpen som tektoniske granater som får marken til å høyne, den andre alternative måten å bruke rakettkastaren på gjør at kan kan skape et krater og på dette viset bruke veggene i krateret til skjold og blir Briggs omringet kan han kaste en vortexgranat som skaper en tornado av steiner rundt han. Det er med andre ord litt annerledes våpen Briggs har til rådighet.

Fracture utvikles til Playstation 3 og Xbox 360 og skal være ferdig neste sommer.

Fracture
Fracture
Fracture
Fracture
Fracture
Fracture
Fracture
Fracture
Fracture

Relaterte tekster

FractureScore

Fracture

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Lucasarts er mer enn bare Star Wars-spill. Med Fracture forsøker de å ta skytespill i en ny retning. Carl Thomas har anmeldt!Loading next content