Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Franske Dizlown vant Assembly Weekend Helsinki

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det finnes en haug av Counter-Strike: Global Offensive-turneringer å holde styr på, og en av dem fant sted i Finland forrige helg, nemlig The Assembly Weekend Helsinki. Der møttes lag fra hele Europa for å forsøke å stikke av med førstepremien på 15 000 dollar (omtrent 125 000 kroner).

Finske Rynnäkköviikset, bulgarske Outlaws og tyske Planetkey hadde alle en god start, og det samme gjaldt franske dizLown. Sistnevnte møtte etter hvert Rynnäkköviikset i semifinalene og vant med 2-1, som også var resultatet mellom Outlaws og Planetkey i den andre semifinalen. I finalen stod det altså mellom dizLown og Outlaws på Dust II og Overpass, og det franske laget stakk av med seieren etter 16-6 og 16-10.

Følger du med på selv disse mindre turneringene, eller må de være større for at du skal bry deg?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Otto Jahnukainen | Assembly Winter 2017

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content