Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Disney Speedstorm
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Haze

   Free Radical om Haze

   Playstation 3 var vrien

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Free Radical, bestående av blant annet en rekke tidligere Rare-ansatte, måtte i fjor innse at deres første bedrag til Playstation 3-katalogen, skytespillet Haze, kanskje ikke hadde endt opp helt som planlagt. I et intervju med Develop sier Free Radicals Karl Hilton om arbeidet med Haze:

   - Vi hadde en rekke utviklingsproblemer som til syvende og sist resulterte i at spillet ikke levde opp til sitt potensiale. En lang rekke av problemer var av teknisk art. Playstation 3 er en kraftig maskin, men det er en konsoll det foreløpig er vanskelig å presse det beste ut av. Vi brukte mer tid på å få spillet til å kjøre enn på å designe selve opplevelsen.

   Free Radical har i ettertid blitt kjøpt opp av Crytek, og heter nå Crytek UK. Hilton er ikke i tvil om at det er massevis av potensiale i Playstation 3 - ikke minst nå som de har Cryteks kraftige utviklingsverktøy tilgjengelig:

   - Jeg tror ikke vi har sett det beste fra Playstation 3 ennå, og en av de beste tingene med Crytek og CryEngine er at vi nå har det perfekte utgangspunkt til å få presset det meste ut av konsollen. Ingen har foreløpig utnyttet Playstation 3 til det fulle.

   Haze
   Haze
   Haze

   Relaterte tekster

   HazeScore

   Haze

   ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

   Richard har dopet seg på Nektar og løpt rundt i en drakt som får han til å se ut som en sint veps. Men liker han Haze?   Loading next content