Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

FromSoftware ønsker å gi ut spill oftere

Dette selv om de altså ga oss Elden Ring i fjor og Armored Core VI bare er 4 måneder unna.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I et nytt intervju med Eurogamer har FromSoftwares Yasuhiro Kitao sagt at teamet som jobber i det anerkjente utviklingsstudioet ønsker å gi ut spill oftere.

Han sa:

"Dette er et område vi føler at vi alltid har forsøkt å oppnå: alltid lage noe nytt, alltid lage noe originalt, noe som vi synes er interessant og morsomt som spillere. Så i denne forstand er det egentlig ikke så mye som har endret seg. Vi utvikler flere titler samtidig; vi har flere team som jobber med forskjellige prosjekter. Vi håper å forskyve utgivelsene våre og komme med noe nytt og spennende med forhåpentligvis ikke så lange mellomrom fremover."

Med tanke på at vi får Armored Core VI: Fires of Rubicon senere i år og vi fikk Elden Ring i fjor vil vi si at FromSoftware ser ut til å være godt på vei når det gjelder hyppige utgivelser. Kanskje er det imidlertid ute etter å gjøre denne typen tidsplan mer av normen enn et unntak. Uansett, med tanke kvalitetsspillene vi har fått gjennom årene er det vanskelig å finne noen som ikke ønsker flere FromSoftware-spill.

Elden Ring

Relaterte tekster

0
Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Sadomasochisme i sin perfekte form.Loading next content