Norsk
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

FromSoftware ønsker å gi ut spill oftere

Dette selv om de altså ga oss Elden Ring i fjor og Armored Core VI bare er 4 måneder unna.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I et nytt intervju med Eurogamer har FromSoftwares Yasuhiro Kitao sagt at teamet som jobber i det anerkjente utviklingsstudioet ønsker å gi ut spill oftere.

Han sa:

"Dette er et område vi føler at vi alltid har forsøkt å oppnå: alltid lage noe nytt, alltid lage noe originalt, noe som vi synes er interessant og morsomt som spillere. Så i denne forstand er det egentlig ikke så mye som har endret seg. Vi utvikler flere titler samtidig; vi har flere team som jobber med forskjellige prosjekter. Vi håper å forskyve utgivelsene våre og komme med noe nytt og spennende med forhåpentligvis ikke så lange mellomrom fremover."

Med tanke på at vi får Armored Core VI: Fires of Rubicon senere i år og vi fikk Elden Ring i fjor vil vi si at FromSoftware ser ut til å være godt på vei når det gjelder hyppige utgivelser. Kanskje er det imidlertid ute etter å gjøre denne typen tidsplan mer av normen enn et unntak. Uansett, med tanke kvalitetsspillene vi har fått gjennom årene er det vanskelig å finne noen som ikke ønsker flere FromSoftware-spill.

Elden Ring

Relaterte tekster

0
Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Sadomasochisme i sin perfekte form.

0
Elden Ring får offisiell manga

Elden Ring får offisiell manga

NYHET. Skrevet av Alex Hopley

Det virker i bunn og grunn som en gjenfortelling av reisen din for å bli Elden Lord, men med langt færre skilt med teksten "dog?".



Loading next content