Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

FugLy ble benket av Envy, hevder han ikke fikk forvarsel

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det gjøres selvfølgelig endringer på esportlags konfigurasjoner hele tiden, men ofte skjer det via konsultasjon med spillerne selv, og ikke uten at de vet det. Det ser dog ut til at det har skjedd i dette tilfellet.

Team Envy har avslørt via Twitter at Jacob "FugLy" Medina nå har blitt benket på deres CS:GO-lag, og ved å være på benken har han gått fra å være fast spiller til "restricted free agent", men det skjedde visstnok uten at Medina selv fikk vite om planene.

FugLy selv har nemlig uttalt seg via TwitLonger, hvor han forklarer at han ble ignorert og "kept in the dark" rundt beslutningen, og at han ikke er spesielt glad for hele situasjonen.

Han påstår også at hans medspiller, Noah "Nifty" Francis, var med på beslutningen uten å snakke med resten av laget, og at mange av de resterende Envy-medlemmene heller ikke visste noe.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: ESL

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...

0
Gade forlater BIG Clan

Gade forlater BIG Clan

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Så sent som i forrige uke kunngjorde Big Clan at de hadde forlenget kontrakten til to av Counter-Strike: Global Offensive-spillerne sine, Johannes "tabseN" Wodarz og...

0
Astralis har signert Farlig

Astralis har signert Farlig

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den danske esportorganisasjonen Astralis har annonsert at de har signert et nytt medlem til deres Counter-Strike: Global Offensive-lag. Asger "farlig" Jensen blir med på...Loading next content