Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Full Spectrum Warrior

Full Spectrum Warrior 2 og nye downloads

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Hvis du har rundet Full Spectrum Warrior til Xbox og savner litt nytt innhold å leke deg med så er det lys i enden av tunellen. Pandemic avslørte nylig overfor bl.a. IGN, at de har planer om å slippe de to nye banene, som allerede er en del av PC-versjonen, over Xbox Live i løpet av nærmeste fremtid.

HQ

Pandemic er dog ennå ikke sikre på om disse banene skal være gratis eller om det ska kreves en eller annen form for betaling for banene. Udvikleren er også i gang med en toer i serien, men det er ennå uvisst om fortsettelsen vil bli utviklet til de eksisterende konsollene eller nestegenerasjons maskinene som bl.a. Xbox 2 og PS3.

Relaterte tekster

0
Full Spectrum WarriorScore

Full Spectrum Warrior

ANMELDELSE. Skrevet av Vegar Beide

Her leder man amerikanske soldater gjennom realistiske krigssituasjoner og slyngelstater blir invadert og terrorister likvidert.Loading next content