Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Darksiders III

Fury blir utålmodig i Darksiders IIIs introsekvens

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gunfire Games var snille nok til å gi oss en ny trailer fra Darksiders III like før vi tok helg, men siden spillet bare er åtte dager unna lansering har studioet tydeligvis tenkt å virkelig øke markedsføringen av det.

Nå har vi nemlig fått en ny video fra Darksiders III, og denne gangen er det introsekvensen som starter hele spillet. Her får vi servert litt informasjon om de fire dommedagsrytterne i tegneserieaktige animasjonssekvenser, og det er ekstremt tydelig at Fury har en helt annen personlighet enn brødrene sine.

HQ
Darksiders III

Relaterte tekster

0
Ny patch skrur av HDR i Darksiders III

Ny patch skrur av HDR i Darksiders III

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Gunfire Games har sluppet patch 1.03 til Darksiders III, som i bunn og grunn slår av HDR-funksjonen i spillet. Patch-notatene referer kun til problemer med HDR, som har...

0
Klokken 16 på GR Live - Darksiders III

Klokken 16 på GR Live - Darksiders III

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I dagens utgave av Gamereactor Live kaster vi oss ut i Darksiders III, det etterlengtede gjensynet med franchisen som lenge virket fortapt. Dóri har bekjempet den første...Loading next content