Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

G2 er årets Six Invitational-mestere

Til tross for at det første kartet var det lengste i Siege sin historie, greide G2 å danke ut Empire 3-0.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På Six Invitational i 2018 var det G2 Esports som stakk av med trofeet etter et dramatisk comeback i finalen mot Evil Geniuses, og de har greid å gjenta suksessen i år.

Motstanderen deres fra hovedfinalen i 2018, Evil Geniuses, ble slått ut i kvartfinalen av Team Reciprocity, som selv ble slått ut av G2 i semifnalen. G2 endte derfor opp med å møte Team Empire i hovedfinalen.

Og det ble litt av en kamp! Med ubegrenset overtid på begge sider endte de opp med å gå 22 runder på det første kartet, men til slutte greide G2 å sikre seg en 12-10 seier. G2 vant 7-4 på Border og avsluttet finalen med å dominere 7-1 på Bank.

De stakk av med trofeet, samt en andel av premiepotten tilsvarende 40%. Premiepotten besto av $2 millioner, hvilket betyr at de fikk med seg hjem $800 000. Selv om Empire tapte kan de fortsatt kose seg med hele $320 000.

Nedenfor finner du et intervju med Kantoraketti og et med Devmarta. Forventet du at G2 kom til å vinne?

HQ
HQ
Rainbow Six: Siege
Photo: ESL

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content