Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

G2 Esports er mestere i LEC-sesongen

Etter å ha beseiret Fnatic i sesongfinalen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2023 League of Legends EMEA Championship er nå over. Etter flere måneder med konkurranser fordelt på flere delturneringer og tilleggsturneringer er LEC nå avsluttet for 2023, noe som betyr at alles øyne er rettet mot World Championship som arrangeres i Sør-Korea neste måned.

Men tilbake til LEC for øyeblikket, for i helgen som gikk ble Season Finals avsluttet, noe som betyr at vi nå har en vinner å snakke om og vet hvem som er toppseedet i LEC for Worlds 2023.

Etter å ha klart å holde Fnatic unna i finalen, G2 Esports sementerte seg selv som laget å slå i Europa i år, og har hevdet nummer én frø for Worlds fra LEC-regionen, på toppen av € 65,000 XNUMX i premiepenger.

På grunn av tapet mot G2 i finalen endte Fnatic opp med det andre LEC-seedet for Worlds og 40 000 euro i premiepenger. På tredjeplass kom MAD Lions, som dro hjem med € 25,000 og det tredje LEC Worlds frøet, alt mens Team BDS netto Worlds Qualifying Series frøet og € 15,000 i premiepenger. Alle de gjenværende LEC-lagene er nå ferdige for sesongen 2023, ettersom de ikke kommer til å delta i Worlds 2023.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content