Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

G2 Esports tok hjem DreamHack Masters Malmö 2017-trofeet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

DreamHack Masters Malmö 2017 har nå slukket lysene etter noen hektiske dager med tøff tevling mellom en rekke talentfulle lag. Til slutt var det bare G2 Esports som stod igjen, og dermed vant premien på $100,000 og det flotte trofeet.

Både North, Ninjas in Pyjamas, Astralis, og G2 Esports vant gruppene sine, og møtte dermed SK Gaming, Immortals, Natus Vincere, og Gambit Esports i sluttspillkampene. G2 sin første kamp var mot SK Gaming, og ble en meget tett affære hvor førstnevnte karret til seg en seg en 2-1-seier helt mot slutten. Deretter ble det lett match mot Ninjas in Pyjamas i semifinalen som endte 2-0, og finalen sto for tur. Der var nok nervene på topp for North hadde slått både Immortals og Gambit 2-0 på sin vei til finalen.

Disse nervene vistet dog ikke nevneverdig, for G2 Esports vant 16-12 på Inferno og 16-9 på Cobblestone, så dermed måtte North ta en nok skuffende tur hjem til Danmark.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: DreamHack

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content