Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

G2 Esports vinner Rainbow Six: Siege European League 2020

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den store 2020 European League-turneringen i Rainbow Six: Siege er endelig ferdig, og vi har nå resultatene. Etter en rekke kamper som ble spilt over helgen, hvor noen av de sterkeste lagene fra den europeiske ligaen konkurrerte om viktige poeng, har det blitt kåret en vinner. G2 Esports seirer i denne sesongen etter en 3-2-finalekamp mot BDS Esports.

G2 kjørte gjennom hele semifinalen, og slo Virtus.pro i en ganske så kort 2-0-kamp på fredag. Organisasjonen avventet deretter resultatene fra den andre semifinalen på lørdag, og det endte med å være BDS Esports etter deres seier 2-1 over Natus Vincere.

Den endelige finalekampen var intens, og den gikk hele veien til den femte banen. Her vant G2 dog, og tok med seg $50.000 i premiepenger.

Rainbow Six: Siege
G2 Esports

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content