Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Hearthstone: Heroes of Warcraft

G2 Esports-spilleren med skarp kritikk av Hearthstone

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

G2 Esports-spilleren Adrian "Lifecoach" Koy er en tidligere pokerspiller som har byttet ut vanlig kortspill med Hearthstone: Heroes of Warcraft. Nå virker han dog litt lei av Blizzards spill, for han har sverget på at han ikke skal delta i hverken profesjonelle konkurranser eller rangert spilling. Grunnen er at han mener det er for lite opp til spillerens ferdigheter om man vinner eller taper.

Han tar et oppgjør med spillet i en Youtube-video der han trekker frem Gwent: The Witcher Card Game som et eksempel på et spill hvor du taper fordi du spiller dårlig, og at man vet dette når runden er ferdig. Han hevder også at samme hvor god man er i Hearthstone, sørger tilfeldigheter for at man normal havner på 65 prosent med seire. Spiller man derimot dårlig havner man likevel på 50-55 prosent, ifølge Koy.

Er du enig med Lifecoach?

Hearthstone: Heroes of Warcraft
Photo: Red Bull

Relaterte teksterLoading next content