Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

G2 Gozen er Valorant Game Changers-mestere igjen

Teamet er tilbake på EMEA-scenen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Helt siden Valorant Champions Tour Game Changers scenen startet opp, har G2 Gozen vært et av de mest suksessrike lagene vi har sett. Det rene kvinnelaget Valorant for G2 har vunnet utallige regionale turneringer, og ble nylig kronet til mester på Championship i 2022.

I løpet av helgen kom G2 Gozen tilbake til vinnende måter, som etter avslutningen av EMEA Series 1, er G2 Gozen igjen på toppen av EU-regionen etter å ha beseiret BBL Queens i en tøff finalekamp.

Dette resultatet har gitt G2 Gozen både en del premiepenger, men også direkte kvalifisering til Stage 2 av Game Changers -kretsen, som starter i juli.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.Loading next content