Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed Unbound

Gambling og politijakter vist frem i gameplaytrailer for Need for Speed Unbound

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts er, til tross for mye kritikk i årene etter lanseringen av Star Wars Battlefront II, godt kjente for hvor mye storspillene deres fokuserer på mikrotransaksjoner og det enkelte vil kalle gambling. Derfor er det interessant å se hvordan sistnevnte faktisk fremheves i Need for Speed Unbound.

I dag har vi nemlig fått en skikkelig gameplaytrailer for Need for Speed Unbound, og her rettes rampelyset på hvordan vi stadig må ta sjanser i spillet. Da snakker jeg ikke bare om intense politijakter, men også hvordan man kan satse valutaen i spillet på seg selv eller andre i løp for å kunne vinne enda mer som kan brukes på å pynte skikkelig på bilene sine.

HQ
Need for Speed Unbound

Relaterte tekster

1
Need for Speed UnboundScore

Need for Speed Unbound

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Har Criterion gjort nok for å redde den langvarige racingserien, eller er denne over sin beste alder?Loading next content