Norsk
Gamereactor
forspill
Kuru Kuru Kururin

GameBoy Advance Week

Tetris var et av de totalt avhengighetsskapende spillene som gjorde GameBoy til en suksess. Vilket tilsvarende spill kommer på GBA?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Tetris var et av de totalt avhengighetsskapende spillene som gjorde GameBoy til en suksess. Noen ny versjon av spillet kommer ikke til å gå hånd i hånd med GameBoy Advance, i hvert fall ikke til å starte med, så kanskje får Kuru Kuru Kururin stå for den rollen? Ett minst sagt anderledes pusslespill.

HQ

Snurr rundt
Mange japanske spill pleier aldri å forlate landets grenser, vilket i visse tilfeller kan virke godt begrunnet. Om det samma gjeller for Kuru Kuru Kururin er uvisst, men spillets tittel og dets underlige spillidÚ gjær at man tviler litt. Det rare navnet ja, Kuru Kuru Kururin, som om man skal oversette det til norsk skulle bli noe i stil med "snurr rundt og rundt". Kanskje det kan gi en ledetråd om hva det hele handler om?

Pass deg for veggene
Hvor dumt det enn lyder, går spillet ut på å færa en pinne gjennom en bane med en masse ulike hinder. For å vanskeliggjære oppgaven en smule så snurrer denne pinnen sakte med solen. Når banene blir enda vanskeligere blir hinderene så klart enda mer krunglete û bl.a. vil det bli skutt boller mot deg, vegger flyttes og lignende. Selvfælgelig kan du hverken være nær veggene eller treffes av bollene, da misser du. Det er visst sånn at man har tre "treff" på seg fær man dær, altså kan man ha en liten feilmargin. Men, ett treff for mye og du må begynne om igjen.

Egentlig et helikopter
Men, kan man bygge et spel på en snurrende pinne? Det er faktiskt mer enn en pinne, selv om det ikke direkte ser sånn ut på bildene. Pinnen skal nemlig forestille ett helikopter, som spillets huvedkarakter, helikopterpiloten Kururin, skal ferdas i fra A till B.

Som du kan se på bildene handler det ikke om noen stærre revolusjon på den grafiske siden. Det er i stedet det medrivende gameplayet som skal få deg til å ikke ville slippe taket. "Bare en gang tilà" er det man håper å oppnå.

Dette er en annonse:

Færst i mål
Skulle du ikke sette deg fast i singleplayer, så kanskje det blir bedre hvis du kan utfordre vennene dine? Det fungerer nemlig med opp til fire spillere samtidig, der det handler om å guide din pilot færst i mål!

Kuru Kuru Kururin er ennå en av releasetitlarna ved GameBoy Advanceæs entrÞ på det japanska markedet den 21. mars. Om dette merkliga spillet forlater landets grenser gjenstår å seà

Relaterte tekster

0
Kuru Kuru KururinScore

Kuru Kuru Kururin

ANMELDELSE. Skrevet av Nicklas Mether

Da Game Boy først kom ut, var det med Tetris som flaggskip. Man kan kanskje ikke si det samme om Kuru Kuru Kururin til GameBoy Advance, men magien er der fortsatt!

0
GameBoy Advance Week

GameBoy Advance Week

FORSPILL. Skrevet av Nicklas Mether

Tetris var et av de totalt avhengighetsskapende spillene som gjorde GameBoy til en suksess. Vilket tilsvarende spill kommer på GBA?



Loading next content