Norsk
Gamereactor
forspill
Mario Kart: Super Circuit

GameBoy Advance Week

Mario og vennene hans, satte en gang i tiden standarden på Super Nintendo, for kart spill. Nå skal de gjøre det samme på GBA.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Mario og vennene hans, satte en gang i tiden standarden på Super Nintendo, for kart spill. Etter utallige etterapninger har Nintendos frontfigur bestemt seg for å setta seg bak rattet igjen og velge rett vei. Mario Kart Advance blir spillet som kombinerer det beste fra de to foregjengerne på Super Nintendo og Nintendo 64!

HQ

Mario & Friends
Se fram mot kart-racing på GameBoy Advance med Mario, Luigi, Peach, Yoshi, Donkey Kong, Wario, Bowser og Toad! Hele gjengen som var med i de to tidligere versjonene av Mario Kart, gjær nå comeback. Men det ser ikke ut til å bli i noen ny revolusjonerende form, men hva gjær vel det? Mario Kart på Super Nintendo var et brillijant spill, Nintendo 64 versjonen var heller ikke så værst, selv om mange foredrar den færstnevnte versjonen.

Det beste fra fær
Grafikken i spillet er hentet fra Super Nintendo versjonen, men har fått en mindre ansiktslæftning i og med at GameBoy Advance faktiskt er kraftigere enn en SNES. Fra Mario Kart 64 hentes våpnene. Alle power-ups finnes i bokser med spærsmålstegn på, istedet for at de ligger som platte spærsmålstegn på bakken. I boksene kan man bl.a. finne skildpaddeskall med pigger som sendes i vei som en målsækende missil mot den som leder læpet. Eller hva sies om tre skildpaddeskall som snurrer rundt deg som et skjold?

Fire spillere
Selv om det er veldig gæy å spille mot dataen, oppnås den ultimate underholdningen færst når fælelsen av å banke kompisen sprer seg i kroppen. Mario Kart Advance blir spillbart for fira personer samtidig, med bare en kassett som krav.

Den vanlige racingen kommer til å være tillgjengelig, der det handler om å komme gjennom banen så fort som mulig. Visse andre som vil ha mer intensiv action kan se frem mot Battle Mode, der man gir seg ut på ballonginnsamling. Selvfælgelig får du også sjangsen til å knerte kompisene med alle mulige våpen også.

Dette er en annonse:

Spill online
For japanerne finnes ytterligere en mujlighet, nemlig å spille online! Med hjelp av en GB Mobile Adapter kan man koble seg opp og spille mot andre folk! Om dette blir mulig her hjemme er uklart, men antakelig skulle det slå ut worm og alle andre spill som fåes på mobiltelefoner.

Mario Kart Advance kommer ikke til å slippes i Japan fær i mai. At det blir en releasetitel her i Europa er også tvilsomt, men det skal visst ikke slippes lenge etter.

Relaterte tekster

0
Nye Mario Kart Advance bilder

Nye Mario Kart Advance bilder

NYHET. Skrevet av Christian Johansen

Selv om vi må vente helt til september med å få spille Mario Kart Advance her til lands, så kan det da ikke stoppe oss fra å kikke på bildene.

0
GameBoy Advance Week

GameBoy Advance Week

FORSPILL. Skrevet av Nicklas Mether

Mario og vennene hans, satte en gang i tiden standarden på Super Nintendo, for kart spill. Nå skal de gjøre det samme på GBA.

0
Nye screenshots fra Mario Kart Advance

Nye screenshots fra Mario Kart Advance

NYHET. Skrevet av Nicklas Mether

Nintendos frontfigur Mario er for tiden rikelig omtalt på grunn av hans rolle i det nye Mario Advance. Men vi får også sjangsen til å stifte bekjentskap med den tjukke italieneren i andre spill, rettere sagt Mario Kart Advance.



Loading next content