Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Golden Sun DS

GameBoy Advance Week

Fire unge helter skal redde byen Heidia fra å bli ødelagt av djevler. Og til hjelp har de elemetnenes krefter...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikleren Camelot har en lang karriere bak seg, hvor de siste av spillene deres har vært noe så usedvanlig som sportsspill med elementer av RPG (rollespill). Disse 2 suksesspillene er Mario Tennis og Mario Golf. Blir det like fett når Camelot fjerner sporten og konsentrerer seg utelukkende om RPG-elementet?

Fire unge helter
Handlingen er som tatt ut av historiebækene. Fire unge helter skal redde byen Heidia fra å bli ædelagt av djevler som har sluppet læs fra soltempelet. For å bekjempe djevlene, må de fire unge menneskene utnytte deres spesielle forbindelse til de fire grunnelementene.

Robin er gruppens leder, med jorden som spesialitet. Hans barndomsvenn Gerald tar seg av ilden og er dessuden en sterk fighter. Mary har kontroll over vannet og på å heale folk, mens Ivan er luftens mann og dessuden kyndig innen for magi.

Ikke lineær handling
Camelot har avslært at de vil forsæke å gjære spillet anderledes enn de mange andre RPG spillene, hvilket blant annet inneberer at spillet ikke blir lineært. Det betyr at du kan bevege deg nesten fritt rundt i spillet allerede fra starten av og derfra ta tingene som de kommer.

Dette er en annonse:

Verden i Golden Sun er oppdelt i byer og dungeons. Enda er det ikke mye som er avslært om spillet, men det som har blitt vist frem inneholdt et ganske enkelt puzzle, hvor man skulle plassere noen juveler i statuer.

Spesiellt kampformat
Er ikke handlingen tilstrekkelig, må man istedet se på grafikken, som mildest talt ser fet ut, når man tenker på formatet. Kampsekvensene blir utkjempet i en spesiell battle-mode, hvor synsvinklen skifter ned så man ser handlingen fra siden, istedet for skrått ovenfra.

Koble opp på Game Cube!
Utover et spennende innhold later det også til at Golden Sun blir et av de færste spillene, som kan kobles til Nintendos kommende 128-bit vidunderkonsoll, Game Cube. Akkurat hva man får ut av det vites ikke enda, men det hæres i hvertfall spennende ut.

Selv multiplyer skulle også kunne lokke folk, da man kan spille opp til fire samtidig. Hvordan det vil foregå vet vi heller ikke enda, men GB Mobile Adapter stikket har blitt nevnt i denne sammenhengen.

Dette er en annonse:

Golden Sun er ikke blant de 25 titlene som kommer ut samtidig med Game Boy Advance, men kommer derimot senere i mai.

Relaterte tekster

Golden Sun DSScore

Golden Sun DS

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

I syv år har Golden Sun-fans måtte vente tålmodig på at en oppfølger skulle se dagens lys, men nå er den endelig her. Ingar har testet.

0
Golden Sun til GameCube?

Golden Sun til GameCube?

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Golden Sun-serien har vært en massiv suksess for både Nintendo og Camelot Software Planning. Derfor er det heller ikke så rart at det nå går rykter om at en GameCube-versjon kanskje er under utvikling.

0
GameBoy Advance Week

GameBoy Advance Week

FORSPILL. Skrevet av Nicklas Mether

Fire unge helter skal redde byen Heidia fra å bli ødelagt av djevler. Og til hjelp har de elemetnenes krefter...Loading next content