Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

GameCube prisfall er offisielt

For få dager siden gikk det rykter om enda et prisfall for Nintendos GameCube og på en pressekonferanse i går kunne Nintendo fortelle mer om deres aggresive julekampanje.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For få dager siden gikk det rykter om enda et prisfall for Nintendos GameCube og på en pressekonferanse i går kunne Nintendo fortelle mer om deres aggresive julekampanje.

Det var Nintendo’s George Harrison, som ga massene de gledelige nyhetene i går. For ikke mer enn en drøy ukelønn vil folk i USA kunne kjøpe en GameCube, og med Nintendo’s nye prisnedsettelse på en rekke spill, ville du samtidig kunne kjøpe Super Mario Sunshine, Metroid Prime og StarFox Adventures og allikevel holde prisen under et kjøp av en PS2.

Sammen med en lang rekke Nintendo spill som Mario Kart: Double Dash!!, 1080° Avalanche, Mario Party 5, Kirby Air Ride og Pokémon Channel, samt trejde-parts eksklusive spill som Rogue Squadron III: Rebel Strike og Viewtiful Joe regner Nintendo med å bli julens store hit. Ved nyttår skal det være mer enn 320 spill ute til Gamecube.

GameBoy Advance ble selvfølgelig ikke glemt på konferansen, og Nintendo’s gullklump vokser seg stadig større, med lysets hastighet. Konsollen er den best selgende noensinne, og med mer enn 500 titler tilgjengelig før nyttår er Nintendo mer enn sikker på dens fortsatte suksess.

Ang. prisfaldet er det fortsatt ikke bekreftet noe om Europa, men vi venter spent. Her er forøvrig en amerikanske reklame med den nærmest symbolske prisen 99$:Loading next content