Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Handball 16

Gameplay: Vi spiller Handball 16

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det hender fra tid til annen at vi får spørsmål om hvorfor de ikke blir laget spill basert på bandy, innebandy, cricket, håndball og så videre. Disse spillene blir laget, men som regel flyr de under radaren vår. Dette er ikke tilfellet med Handball 16, et spill som vi nesten skulle ønske hadde holdt seg under radaren.

Våre kollegaer i Tyskland har imidlertid gitt det en sjanse, og resultatet ser du i de to videoene nedenfor. Det er tydelig at tyskerne ikke er spesielt interesserte i sporten, men videoene gir i det minste et inntrykk av spillet som helhet.

HQ
HQ
Handball 16

Relaterte tekster

2
Handball 16Score

Handball 16

ANMELDELSE. Skrevet av Christian Gaca

I disse dager følger tusenvis av nordmenn de norske håndballjentene i VM i Danmark. Handball 16 har svært lite til felles med disse TV-sendingene...

1
Gameplay: Vi spiller Handball 16

Gameplay: Vi spiller Handball 16

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det hender fra tid til annen at vi får spørsmål om hvorfor de ikke blir laget spill basert på bandy, innebandy, cricket, håndball og så videre. Disse spillene blir laget,...Loading next content