Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rocket League

Gamereactor Live: Få med deg den nordiske finalen i EMEA Predator League 2022

Vi vil følge de siste seks Rocket League-kampene i den nordiske delen av EMEA Predator League 2022.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EMEA Predator League 2022 avsluttes om noen dager, når den europeiske turneringen avsluttes 20. november. Men før den datoen må lokale regioner runde av sine respektive turneringer for å avgjøre hvem som går videre og får representere dem på den store begivenheten.

Derfor vil den nordiske finalen avholdes senere i dag, og med seks kamper igjen - hvorav den siste er den kvalifiserende store finalen - vil vi by på all action i dagens utvidede Gamereactor Live.

Med start fra klokken 14:00 og i omtrent seks timer frem til den siste kampen i turneringen avsluttes 20:15, kan du få med deg all høyoktan Rocket League-action på vår Gamereactor Live-side, og før turneringen starter tar vi en titt på den første listen over kamper og premiene som vil bli tilbudt til de tre beste lagoppstillingene.

Upper Bracket Semifinal #1:
Dust Sucker vs Alpha AF

Upper Bracket Semifinal #2:
AW3 Esports vs Mustu Fluck

Premier:


  • 1st Place - €2500 + 3x Predator Helios 300

  • 2nd Place - €1500 + 3x headset, mus, musematte och ryggsekk

  • 3rd Place - €1000 + 3x urban ryggsekk

Rocket League

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...Loading next content