Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Gamereactor Live: Se Destiny 2 Showcasen med Eirik

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det er ikke bare Gamescom Opening Night Live som gjør denne kvelden spennende. Bungie skal også ha sin årlige Destiny 2 Showcase klokken 18, og denne gangen skal vi blant annet få vite mer om den kommende (Lightfall)-utvidelsen og sesong 18 som starter rett etter sendingen.

HQ

Dette høres jo ganske spennende ut, så siden Destiny-eksperten Ben er i Tyskland må undertegnede leke vert denne gangen. Jeg gleder meg uansett til å høre om om hvordan historien til The Witness fortsetter og hva dette betyr for Guardians og Travelers, samt hvordan Arc 3.0 vil påvirke ting.

Kort sagt er det mye å se frem til, så jeg gleder meg til å se sendingen sammen med Twitch-streameren Lana Lane. Forhåpentligvis gjør du det samme og slår av en prat med oss på GR Live-siden vår fra klokken 17.45.

Destiny 2

Relaterte tekster

0
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Destiny 2 er på vei inn i det andre året sitt. Kim har spilt nesten 90 timer med Forsaken og er klar til å avsi sin dom...

6
Destiny 2Score

Destiny 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Kim elsket Destiny, så han hadde enorme forventninger til oppfølgeren. Heldigvis mener han at spillet virkelig leverer.Loading next content