Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

GameReactor på Activate 2003

Edinburgh var åsted for årets Activate, en by full av kjip mat, sekkepiper og rutete skjørt for menn.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Activate er Activisions egen spillmesse, der de viser frem alle deres kommende produkter i løpet av to dager. Jeg reiste først og fremst for å kikke på True Crime, Tony Hawks Underground og Doom 3, men ble merkelig nok mer fascinert av tre helt andre titler, nemlig Vampire the Maquerade: Bloodlines, Call of Duty og Rome: Total War. Nå sier jeg definitivt ikke at Doom 3 ikke ser vanvittig intressant ut, men siden jeg har signert en kontrakt om å ikke si noe som helst om det jeg så, før 23. September, så føles det enklere å bare la det ligge å modne. Hva jeg kan si før jeg går videre til de andre spillene er att Tim Willits spilte spillet på storskjerm mens vi fikk sitte bak og se på. Jeg har aldri i hele mitt liv sett så lekker og perfekt grafikk, og aldri tidligere følt meg så ensom, så liten og så skremt. Nåvel, over til Vampire the Masqueraaaaaade (uttales med ekstra skummel og mørk Boris Karloff-stemme)

Peter Molyneux fra Lionhead var like pratsom som alltid, da han viste frem The Movies for et entusiastisk publikum. Tom Hollenshead og Tim Willits demonstrerte Doom 3 for oss, noe som GameReactor dessverre, i følge kontrakten, ikke kan prate om før om en måned. Lengst nede til høyre ser vi hvordan Treyarchs produsent viser frem Spider-Man 2.

id Software hadde visningen av Doom 3 i et stort, mørkt rom og ut fra det jeg fikk se mens Tim Willits spilte spillet i cirka 20 minutter, vil dette bli mange gameres død. Vanvittig skremmende og sinnsykt intensivt, er bare en forsmak på det vi har i vente.

(Side 1 av 4)

Dette er en annonse:


Loading next content