Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guitar Hero Live

Gamereactor spiller Guitar Hero Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dagens sending av Gamereactor Live skal vi teste egne evner til å traktere plastgitarer uten hverken strenger eller skikkelige bånd. Det er nemlig klart for å gi Guitar Hero Live en sjanse i vårt direktesendte program, og fårhåpentligvis er lydsjekken gjennomført innen klokken slår 16.00.

Da starter nemlig vår to timer lange "gig", og du ser den som vanlig på våre livesider

Guitar Hero Live

Relaterte tekster

0
Guitar Hero LiveScore

Guitar Hero Live

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nye, levende kulisser og en ny gitar med nye knapper. Guitar Hero Live tilby utvilsomt noe nytt, men er det egentlig en forbedring over den gode, gamle oppskriften?

0
Hardrockhelter i Guitar Hero Live

Hardrockhelter i Guitar Hero Live

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Guitar Hero Live har fått et nytt Premium Set, og det har fått det forføreriske navnet Hard Rock Heroes. Dette innebærer som vanlig at forrige ukes låter havner på On...

0
Seks nye låter til Guitar Hero Live

Seks nye låter til Guitar Hero Live

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne uken kunne vi markere verdens kvinnedag, noe de ikke glemte hos Activision og Freestyle Games heller. De feirer ved å legge til et Premium Set til Guitar Hero Live...Loading next content