Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler
Overwatch

Gamereactors Overwatch-guide #1: Offensive helter

Etter masse betatesting har Overwatch endelig ankommet. Vi går gjennom alle heltene slik at du er best mulig skodd for Blizzards fargerike slagmark...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Velkommen til Gamereactors storslagne Overwatch-guide. Vi starter med de offensive karakterene, så la oss hoppe rett ut i det.

Få også med deg de andre guidene: Defensive helter | Support-heter | Tank-helter.

HQ

Genji (200 health): Geni er trolig den mest smidige av heltene. Han kan nå nesten alle områdene på kartet uansett hvor høyt oppe de ligger. Han er ikke like flink til å dele ut skade som Tracer, men er perfekt til å flanke fienden med. Hvis du kombinerer "Swift Strike" og Dragonblade kan du gjennomføre lynraske, effektive angrep, og takket være hastigheten hans er Genji et godt valg mot fiender som Bastion. Genji er smidig nok til å komme seg tett nok innpå til å angripe.

Dette er en annonse:

Våpen og egenskaper: Genji kaster shurikens. Primært kaster han tre stykker i rekke, men som "secondary fire" kan han kaste dem med spredning. Han kan også dobbelthoppe og klatre opp vegger.

Spesialegenskap 1 - Swift Strike: Genji kan bykste fremover med katana-sverdet sitt og skade alle fiender han er borti. Hvis en av dem dør resettes dessuten cooldown-timeren.

Spesialegenskap 2 - Deflect: Genji kan blokkere innkommende prosjektiler og sende dem tilbake der de kom fra. Han kan til og med blokkere flere ultimate-angrep med Deflect.

Ultimate-egenskap - Dragonblade - Genji plukker opp katana-sverdet og bruker det til å gjøre stor skade. Passer perfekt å kombinere med Swift Strike.

Dette er en annonse:
Overwatch

MCCree (200 health): McCree er mest effektiv i dueller, og seks kuler fra revolveren tar livet av de fleste fiender. Han fungerer på både kort og medium rekkevidde, men passer best til å angripe én fiende om gangen.

Våpen og egenskaper: Hovedvåpenet til McCree er revolveren hans. Den er effektiv for de som har treffsikkerheten på plass, og på kloss hold kan han sende avgårde alle de seks kulene lynraskt.

Spesialegenskap 1 - Combat Roll: McCree kan rulle unna farer lekende lett og lade om revolveren samtidig.

Spesialegenskap 2 - Flashbang: McCree har hendige flashbang-granater som blender fiender innenfor en liten radius.

Ultimate-egenskap - Deadeye: McCrees kraftigste angrep lar han sikte mot alle fiender innenfor synsfeltet. Angrepet må lades opp, men når det er klart sendes kuler avgårde mot alle i sikte. Det er ikke nok til å drepe noen (med mindre de har veldig lav helse) men fiendene blir etterlatt svake og sårbare.

Overwatch
HQ

Pharah (200 health): Pharah er designet for å holde seg over slagmarken og skyte mot fiender under henne. Hun kan holde seg i lufta lenge takket være jetpacken hennes, og hun er utstyrt med kraftige raketter knyttet til Barrage-angrepet hennes.

Våpen og egenskaper: Hovedvåpenet til Pharah er en rakettkaster, som både skader fiender og slår dem tilbake. Hun har også en hendig jetpack på ryggen.

Spesialegenskap 1 - Jump Jet: Pharah bruker jetpacken til å ta av fra bakken.

Spesialegenskap 2 - Concussive Blast: Pharah fyrer av et prosjektil som gjør liten skade, men som til gjengjeld skyver vekk alle fiender innenfor radiusen. Den kan brukes til å dytte fiender ut av kartet, og kan også brukes taktisk mot deg selv når du trenger å komme deg unna raskt.

Ultimate-angrep - Barrage: Pharah sender avgårde en masse raketter som gjør ekstrem skade hvis alle treffer. Hun blir dog stående stille i lufta når hun angriper med Barrage. Man er derfor sårbar mens angrepet pågår.

Overwatch

Reaper (250 health): Reaper passer best til å flanke med, og han er ypperlig til å ta ut fiendtlige tank-helter. Han er livsfarlig på kort avstand, og smidig nok til å komme seg innpå.

Våpen og egenskaper: Reaper har to hagler som sammen gjør massiv skade på kloss hold. Han kan fyre av flere salver raskt, og han suger til seg sjelene til falne fiender for å fylle opp sin egen helse.

Spesialegenskap 1 - Wraith Form - Reaper kan bli til en skygge i en kort periode. Som en skygge kan han ikke bli skutt, og han han til og med fly gjennom fiender, men han kan heller ikke angripe selv før han returnerer til sin egentlige form.

Spesialegenskap 2 - Shadow Step - Reaper kan markere et punkt og etter et kort opphold blir han teleportert dit.

Ultimate-angrep - Death Blossom - Reaper tømmer magasinene sine i høyt tempo, mens han beveger seg fremover og deler ut skade til fiender rundt ham.

Overwatch

Soldier: 76 (200 health): Soldat nr. 76 er en av de enkleste figurene å spille som, og han er nok helten som minner mest om figurene fra mer klassiske skytespill. Han fungerer best på kort til medium avstand. Blir avstanden for lang mister automatrifla hans mye av effekten, men til gjengjeld kan den gjøre skade på store grupper samtidig fra nært hold.

Våpen og egenskaper: Rifla til 76 har et stort magasin og like rekyl, og en "secondary fire" som sender avgårde en trio av raketter i en rett linje.

Spesialegenskap 1 - Sprint: 76 kan spurte over korte avstander.

Spesialegenskap 2 - Biotic Field: 76 kan plassere ut et kraftfelt som gir helse til deg selv og medspillere i nærheten.

Ultimate-angrep - Tactical Visor: Når Soldier 76 aktiverer visiret sitt kan han låse fast siktet til fiender. Det er omtrent som å spille med en aimbot i en kort periode.

Overwatch

Tracer (150 health): Dama som har blitt selve maskoten for Overwatch er veldig effektiv på kort hold. Hun har bare 150 i helse, men gjør opp for det ved å være både rask, smidig og farlig. Som Tracer bør du satse på å flanke fiender, og angripe én motstander om gangen.

Våpen og egenskaper: Tracer har to pulse-pistoler, som skyter ekstremt rakt og tar kort tid å lade om.

Spesialegenskap 1 - Blink: Tracer kan bykste fremover på et øyeblikk opptil tre ganger på rad.

Spesialegenskap 2 - Recall: Tracer kan spole tilbake tiden for seg selv, og gå i revers tilbake noen sekunder. Samtidig får hun tilbake helsen hun måtte ha mistet på veien.

Ultimate-egenskap - Pulse Bomb: Tracer har en granat som sprenger kort tid etter at den blir kastet. Pulse-granaten fester seg til fiender hvis du treffer med kastet, og gjør stor skade.

Overwatch

Få også med deg de andre guidene: Defensive helter | Support-heter | Tank-helter.

HQ

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content