Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler
Overwatch

Gamereactors Overwatch-guide #4: Tank-helter

Vi runder av gjennomgangen av heltene i Blizzards actionpakkede skytespill Overwatch, og avslutter med en titt på Tank-krigerne...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Harde kamper krever ofte finesse, men man må heller ikke glemme rå styrke. Tank-heltene i Overwatch er kanskje ikke de smidigste, men disse krigerne kan definitivt slå fra seg.

Få også med deg de andre guidene: Offensive helter | Defensive helter | Support-helter.

HQ

D.va (100 health / 400 armor som mech - 150 health ellers): D.va er en briljant offensiv tank-helt. Hun er som skapt til å være i fortroppen, som leder an og viser vei. Hun kan for eksempel blokkere alle skuddene til Bastion slik at en medspiller får lurt seg rundt for å ta ham ut. D.va sitter inni en kraftig mech-robot, og skulle den ble tatt ut kan hun fortsette til fots. Sånn sett får D.va en ekstra sjanse der andre stryker med.

Dette er en annonse:

Våpen og egenskaper: Fra innsiden av mechen kan D.va fyre løs med to kraftige kanonen, som skyter prosjektiler med god spredning. Utenfor mechen må hun klare seg med mindre helse og en automatpistol, men hun kan fortsatt dele ut en god del skade. Pistolene har dessuten bedre rekkevidde enn kanonene.

Spesialegenskap 1 - Boosters: D.va kan "booste" seg fremover med rakettene sine, og gjøre 50 damage hvis hun treffer en fiende.

Spesialegenskap 2 - Defence Matrix: Et skjold som blokkerer innkommende prosjektiler.

Ultimate-egenskap - Self-Destruct / Call Mech: D.va kan ofre mechen sin og forårsake en kraftig eksplosjon. Smellet vil ta ut alle fiender i nærheten hvis ikke eksplosjonen blir blokkert først. Hvis den mektige roboten er i fart vil den dessuten fortsette fremover når du hopper ut, slik at den i praksis blir en slags torpedo på land. Utenfor mechen er ultimate-egenskapen til D.va å spawne en ny mech som du kan klyve ombord i.

Dette er en annonse:
Overwatch

Reinhardt (300 health / 200 armor): Reinhardt er en annen helt av den kraftige sorten. Han er effektiv både i angrep og forsvar, og har et skjold som kan blokkere alle angrep utenom melee-angrep. Samtidig kan medsoldatene hans skyte gjennom skjoldet, og dermed er Reinhardt god å ha i fortroppen. Han er mest effektiv fra nært hold, men har også evner som kan gjøre han farlig fra litt avstand.

Våpen og egenskaper: Reinhardt bærer på en raketthammer som gjør stor skade fra nært hold. I tillegg har han skjoldet, som blokkerer så mye som 2000 damage før det takker for seg. Skjoldet er dessuten bredt nok til å beskytte medspillere også, så lenge de holder seg ved Reinhardts side.

Spesialegenskap 1 - Charge: Reinhardt kan storme fremover i en rett linje. Hvis han treffer en fiende på veien plukker han vedkommende med seg, og knuser ham i den første veggen han møter. Andre som måtte være i veien blir samtidig knocket opp i lufta.

Spesialegenskap 2 - Fire Strike: Reinhardt kan svinge hammeren og kaste avgårde et flammende prosjektil med lang rekkevidde. Hvis det treffer spiser det 100 damage.

Ultimate-egenskap - Earthshatter: Når han deiser hammeren i bakken fanger han og skader alle fiender i en kjegle.

Overwatch

Roadhog (600 health): Roadhog passer best til forsvar. Han er designet for å peile seg ut enkeltfiender og kvitte seg med dem én og én. Dette gjør han til en ekspert på å kontre offensive spillere som forsøker å utrette mirakler på egenhånd.

Våpen og egenskaper: Roadhog har en "scrap gun" som fungerer som en hagle. Den er direkte livsfarlig på kort hold, mens "secondary fire" lar ham skyte metalbiter som har litt lengre rekkevidde.

Spesialegenskap 1 - Take a Breather: Roadhog kan ta en pust i bakken når han har drept en fiende, og helbrede seg selv med opptil 300 health. Kan kan imidlertid ikke bevege seg i løpet av sekundet prosessen tar.

Spesialegenskap 2 - Chain Hook: Roadhog kan kaste lenken sin og fiske tak i fiender. De dras så mot ham for et dødelig hagleskudd fra kloss hold.

Ultimate-egenskap - Whole Hog: Roadhog dytter en "top-loader" ned i gønneren sin slik at den blir et livsfarlig maskingevær over en periode.

Overwatch
HQ

Winston (400 health / 100 Armor): Winston er den mest mobile av tank-heltene. Han kan være veldig effektiv i spesifikke situasjoner, som for eksempel hvis laget ditt er veldig nære en seier eller på randen av et tap. Årsaken ligger naturligvis i evnene hans:

Våpen og egenskaper: Winstons hovedvåpen er Tesla-kanonen hans, som skyter en elektrisk stråle med nokså kort rekkevidde. Den kan ramme flere fiender og lar seg ikke blokkere av skjold eller lignende.

Spesialegenskap 1 - Jump Pack: Winston flyr gjennom luften og skaper stor skade der han lander.

Spesialegenskap 2 - Barrier Projector: Winston kan plassere ut et bobleformet skjold, som absorberer endel skade før det blir ødelagt. Medspillere kan skyte fra innsiden av boblen.

Ultimate-egenskap - Primal Rage: Når Winston blir sinna tar instinktene over. Han får mer helse og kan bruke Jump Pack oftere. Samtidig begrenses han til melee-angrep. I sinnamodus gjør faktisk ikke Winston mer skade enn ellers, men slagene hans vil kaste fiender unna, slik at han for eksempel kan rydde dem vekk et kontrollpunkt eller presse dem utfor et stup.

Overwatch

Zarya (200 health / 200 Armor): Zarya er den mest utfordrende figuren å spille som av tanks-heltene. Hun krever strategisk bruk av skjold og passive egenskaper. Når hun har fått bygget opp energien sin til maks kan du imidlertid plukke fra hverandre store grupper med fiender på egenhånd.

Våpen og egenskaper: Zarya har en "Particle Cannon" som fyrer av en stråle av energi, som gjør stor skade fra nært hold. Våpenet kan også fyre av eksplosiver som er bedre egnet på lengre avstand, som kan ta ut flere fiender hvis man sikter godt. Som en passiv egenskap absorberer partikkelkanonen all skade Zarya absorberer med de ulike evnene hennes, for å bli kraftigere.

Spesialegenskap 1 - Particle Barrier: Zarya kan aktivere et personlig skjold som beskytter henne fra skade, samtidig som innkommende damage booster våpenet hennes.

Spesialegenskap 2 - Projected Barrier: Zarya kan også beskytte en medspiller med samme type skjold.

Ultimare-egenskap - Graviton Surge: En kraftig gravitasjonsbombe som suger til seg fiender og skader dem over tid.

Overwatch

Få også med deg de andre guidene: Offensive helter | Defensive helter | Support-helter.

HQ

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content