Norsk
Gamereactor
nyheter

Gamereactors påskenøttær #3

Løs disse ekstremt vanskelig påskenøttene og få en påskeoverraskelse tilsendt i posten.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er påske og det betyr så klart påskenøtter! Vi har mekket sammen et par påskenøtter vi kommer til å publisere gjennom hele påska, og de som greier å løse dem får en overraskelse tilsendt i posten. Første påskenøtt finner du her, og andre påskenøtt finner du her.
Under finner du en rekke spørsmål, første bokstav fra hvert svar skal settes sammen til et løsningsord. Denne gangen er løsningsordet navnet på et spillstudio.

Gamereactors påskenøttær #3

1. Vi er ute etter en fugl som i tillegg til å ha vært med i mange, mange spill opp gjennom årene, også har sin egen theme-sang. Om du ikke skjønner et "kweh" av dette kan vi også nevne at disse er oftest gule i fjærene men ikke alltid. Det ble for eksempel nylig funnet en knall lilla variant!

2. Hva heter du hvis du må slåss mot denne kjekkasen?

Gamereactors påskenøttær #3

3. Dette spillet har flydd under radaren vår, blitt utsatt, blitt glemt, og trengte til slutt en enorm overhaling for at det figurene sa skulle gi mening. Hvilket spill snakker vi om?

4. Med trolig den minst dysfunksjonelle familien i spillhistorien, i hvilken spillserie kan vi finne disse spesielle uttrykkene for kjærlighet:
En bestefar som sender opp en rakett med sin sønn og sønnesønn så vel som sin egen far lenket til denne - bare på pur f?
Nevnte far adopterer også en sønn og skjemmer bort denne, bare så hans egen sønn skal bli sjalu.
Denne adoptivsønnen ender på et tidspunkt opp med å ansette sin (adoptiv)far som en speedokledd servitør, med et eksplosivt halsbånd som motivasjon.

5. Hvem er denne karen?

Gamereactors påskenøttær #3

6. En konge har, etter en natt med for mye drikking og festing, ødelagt alle stjernene i universet. Han ber sønnen sin om å rydde opp. Hvilket spill?

Husk, ta den første bokstaven i hvert svar, og sett dem sammen til navnet på en spillfigur. Når du tror du har riktig løsningsord, send en PM til Suzanne, IKKE skriv svaret i kommentarfeltet! Du må gjerne skrive "Jeg har løst den!" eller lignende, da. Det er løsningsordet som gjelder, så hvis du ikke greier å svaret på alle nøttene, men likevel gjetter deg til riktig løsningsord er du med i trekningen av en overraskelsespremie. Blir du trukket OG har greid alle nøttene vanker det kanskje en bonuspremie!

Vi trekker vinnerne tirsdag etter påsken. Lykke til!Loading next content