Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Divinity: Original Sin II

Gamereactors store julekalender - Luke 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 2! Hva skjuler seg bak denne?
Jo, her finner vi soundtracket til Divinity: Original Sin II på vinyl - en finfin premie til lyd-aficionadoer i alle aldre!

Divinity:Original Sin II Definitive Edition dukket nylig opp på PS4 og Xbox One, og Peter storkoste seg med dette ambisiøse rolle spillet - du kan lese anmeldelsen hans her.

Denne premien kan vi også takke Bandai Namco for, som har vært i det gavmilde hjørnet i det siste, og alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å svære på følgende spørsmål i kommentarfeltet:

Hvilket format får lyden til å høres aller best ut? Spiller du kun musikken din digitalt, eller sverger du til kassetter, for eksempel?

Divinity: Original Sin II

Vinneren blir trukket på mandag.

Relaterte tekster

4
Divinity: Original Sin IIScore

Divinity: Original Sin II

ANMELDELSE. Skrevet av Marko Mäkipelto

Etter utallige timer med det etterlengtede spillet kan vi trygt si at det lever opp til forventningene, og er kanskje det beste rollespillet i sin klasse noen gang.

Gamereactors store julekalender - Luke 2

Gamereactors store julekalender - Luke 2

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 2! Hva skjuler seg bak denne? Jo, her finner vi soundtracket til Divinity: Original Sin II på vinyl - en...Loading next content