Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Cthulhu

Gamereactors store julekalender - Luke 8

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gamereactors store julekalender fortsetter med luke nummer 8! Hva finner vi bak denne luka, mon tro? Cthult, en utgave av Call of Cthulhu pakket inn i en mystisk bok, som også inneholder litt diverse stæsj!

Call of Cthulhu skremte seg inn på en konsoll nær deg i oktober, og lover en masse skrekk og gru. Denne premien kan vi takke Cyanide Studio og Panvision for, og alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å svare på dette spørsmålet i kommentarfeltet:

Hvilke bok, film eller spill har gitt deg mest grøss og gru?

Call of Cthulhu

Du kan svare helt frem til neste luke blir åpnet. Vinnerene avsløres neste mandag.

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 8

Gamereactors store julekalender - Luke 8

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Gamereactors store julekalender fortsetter med luke nummer 8! Hva finner vi bak denne luka, mon tro? Cthult, en utgave av Call of Cthulhu pakket inn i en mystisk bok, som...

0
Alt om Call of Cthulhu

Alt om Call of Cthulhu

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi møtte sjefen for brettdesign, Romain Wiart, og prosjektsjef Diane Quenet på E3-messen, og vi stilte dem til veggs for å finne ut sannheten om det kommende Call of...Loading next content