Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 2

Gamereactors store julekalender - Luke 9

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 9! Hva skjuler seg bak denne? Hitman 2 Gold Edition til PS4!

Hitman 2 kom ut i november og ble skikkelig godt mottatt av Eirik. Denne premien kan vi takke Warner Bros. og Panvision for, og alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å svare på noen enkle spørsmål på konkurransesiden vår.

Hitman 2

Du kan svare helt frem til neste luke blir åpnet. Vinnere avsløres neste mandag.

Relaterte tekster

5
Hitman 2Score

Hitman 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Agent 47 er tilbake etter en kort ferie, og han har ikke lært mange nye triks siden sist. Spørsmålet er bare om han trengte det eller ikke.

0
Hitman 2 får gratis Halloween-oppdrag

Hitman 2 får gratis Halloween-oppdrag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Som nevnt er det ikke akkurat få spill som gjør noe spesielt for å markere Halloween i disse dager, men i kjent stil har danskene i IO Interactive tenkt å gjøre ting litt...

0
Hitman 2 drar til New York i dag

Hitman 2 drar til New York i dag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I april kunne IO Interactive gi oss nærmere detaljer om de kommende utvidelsene til Hitman 2. Da fikk vi blant annet at spillets første nye område ville ta oss til en...Loading next content