Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Gamertypene

Det finnes tusenvis av spill å velge mellom og masse forskjellige plattformer. Spillsmaken er som baken og det noen digger, hater kansje andre...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det finnes tusenvis av spill å velge mellom og masse forskjellige plattformer. Spillsmaken er som baken og det noen digger, hater kansje andre. Vi har foretatt et inngående studie av seks av de mest markante gamertypene og gjort en møysommelig vurdering. Hvem er du?

Fifa-Ulf

Fifa-Ulf er en typisk gamertype som ofte både ferdes og spiller i gruppe.
Ulf og vennene hans har egentlig ingen intresse for underholdningsformen og hadde det ikke vært for Electronic Arts årlige opplag av hockey og fotballspill, hadde Ulf aldri tatt i en håndkontroll.
Fifa-Ulf er mellom 20 og 30 år gammel og elsker sport. Han har alltid elsket sport. Han spiller selv fotball i 5. divisjon og misser aldri tippekampen. Ulf har en digitaltv-boks bare for at han ikke skal gå glipp av champions leaguematchene der Manchester United er favorittlaget.
Ulf arbeider med noe flyktig, noe som ikke forstyrrer hans helhjertede sportsintresse, som han lever for. Han kan ses i resepsjoner eller bak rattet på en budbil eller taxi.
Fifa-Ulf har ingen anelse om hvad spillmaskinene heter, hvor bra de er eller hva som skiller dem fra hverandre. Ulf vet bare at Fotballspillene som slippes hvert år, inneholder alle de ekte spillerne og alle virkelige lag og arenaer. Ulf eier ingen egen tv-spill, men leier alltid en enhet med sine likesinnede kompiser når han føler behovet (hvilket han gjør minst en gang i måneden). "Vi skal ha en sånn Playstation ting og siste fotballspill " mumler Ulf etter å nettopp ha lagt in en stor snus. For snuser, det gjør han og alle hans likesinnede kompiser. "Alle ekte menn eter snus" sier Ulf. Ulf har en kjæreste som er minst fem år yngre enn ham selv, som virkelig dyrker Ulf og forguder hans fotballstalent. Ulf eier en liten, ganska gammel bil og en skinnjakke. Ulf grer ofte allt håret rett opp og synes at skjeggstubb er mannlig.

Praktiske Pappa

Dette er en annonse:

Pappa heter Lars, eller Trond og har akkurat fylt 34. Pappa har aldri vært interessert i tv-spill og har ofte fnyst av både rørleggere med bart og allverdens søte smådyr som har hoppet rundt på tv’en. Pappa er selvfølgelig pappa, han har to eller tre, noen ganger også fire barn som alle elsker å spille tv-spill. Pappa har aldri tatt stilling hverken for eller mot spillingen, men har mest vært fornøyd når ungene sitter samlet og relativt stille foran tv’en. Pappa hadde heller aldri trodd at han noengang skulle like å spille tv-spill. Noen ganger har den yngste i familien tvunget pappa til å prøve SuperMario men pappa har oftest fnyst og hevdet at det var bedre før da en brus kostet 5 øre.
Når Pappa da får øye på et ratt med tillhørende gass og bremsepedaler i utstillingsvinduet på leketøys-sjappa blir han umiddelbart veldig interessert. Naboen har et tv-spill med ratt, han har til og med ratt og pedaler til PC'en sin og iviterer Pappa inn, for å prøvekjøre. Etter syv minutter med ColinMcRae Rally er Pappa solgt. Han går hjem med store skritt og et stort smil på leppene. Han sier ingenting til familien men overrasker dem dagen etter med en flunkende ny konsoll med kompletterende ratt og rallyspill. Pappa hadde litt problemer i butikken siden han er ny på området, han ba om "Rally med Coollinn MacRaahe" og et ratt og expeditøren hjalp ham.
Etter en halvtimme med feilkobling begynner Pappa å spille og han er omiddelbart solgt. De tre (eller fire) barna skriker og maser på Pappa om at de vil prøve "Pappa, pappa..PAPPAAAAA JEG VIL PRØØØØVEEEEEE" Men Pappa hører ikke, han kjører rally. Han liker rally. Tv-spillingen blir Pappas nye kveldskos og en tredjedel av hver månedslønn går til nye rallyspill. Når konas bror kommer på besøk, viser Pappa frem sine intrente ferdigheter i den vidunderlige, digitale rallyverdenen og broren er imponert.
Morsomhetene tar slutt da Pappa kjører av veien og mister 16 plasseringer. Ingen fare, Pappa tar det igjen til helgen.Loading next content