Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

GameSir T4k Kaleid

En ny budsjettkontroller har nettopp kommet på markedet, men er den verdt kjøpet?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med DualSense Edge, Xbox Elite og mange andre avanserte kontrollere på markedet i dag, kan det være lett å glemme budsjetttilbehør. Men med GameSirs T4k Kaleid spillkontroller ser vi at kontrollere ikke nødvendigvis trenger å bryte banken for å gi deg en solid spillopplevelse.

Når vi tar en titt på designen, vil GameSir T4k Kaleids utseende umiddelbart tiltrekke seg noen mennesker, og kanskje avskrekke noen få andre. Det har det interessante utseendet som viser det indre av kontrolleren, slik at det føles som om du kan se enheten fungere mens du spiller med den. Personlig er jeg en fan av denne typen design, så jeg kan bare synge sin ros på GameSir T4k Kaleid. RGB-belysningen som dukker opp når du har kontrolleren koblet til er også fin. Du kan tilpasse disse lysene enten via knappene på kontrolleren eller via appen du kan laste ned i Windows Store.

Designmessig er det ikke mye annet å diskutere når det gjelder utseende. Knappene er elegante og svarte, og jeg vil si at det eneste som slår det ned en pinne er det forenklede plastiske utseendet på saken, som ikke blir hjulpet av følelsen av det meste av utsiden av kontrolleren, som kommer over som ganske grunnleggende. Så igjen, du får det du betaler for her, og for en budsjettkontroller er det mye å like med GameSir T4k Kaleid.

GameSir T4k Kaleid
Dette er en annonse:

Følelsen av grepene på baksiden er flott, og jeg kan ikke se kontrolleren gli ut av hendene mine, uansett hvor mye av en svett tryhard jeg prøver å være mens jeg holder den. Den gode følelsen overføres også til styrespaker, utløsere og støtfangere, som alle har tilfredsstillende klikk og er gode å trykke på. Jeg skulle ønske jeg kunne si det samme for ansiktsknappene, men merkelig nok til tross for at de ofte er knappene du trykker mest på mens du spiller, kunne jeg ikke unngå å føle at de kom til å lide av slitasje over lange spilløkter. Igjen, du gjør ikke en massiv investering med GameSir T4k Kaleid, men jeg kunne ikke riste følelsen av at ansiktsknappene føltes litt spinkle.

Når vi snakker om hvordan kontrolleren føles, er den også ganske lett. Dette hjelper med bevegelseskontroller hvis du bruker det på bryteren, hvis GameSirs nettsted skal tro, men i likhet med designet føles dette som om det er en funksjon som kommer til å komme ned til personlig preferanse. Åpenbart er det ingen som ber om en 10 tonn kontroller, men litt tyngde kan ofte føles bra. Jeg vil ikke si at dette får kontrolleren til å virke billig, fordi det er et av de viktigste salgsargumentene for den. Dette er en rimelig kontroller som gir deg mye for pengene.

Ved siden av å kunne kontrollere de prangende lysene på GameSir T4k Kaleid, har du anti-drift-teknologi på styrespakene dine, Hall Effect analoge utløsere, muligheten til å bytte til hårutløsermodus, de nevnte bevegelseskontrollene og mye mer. Du vil kanskje legge merke til at mange av disse funksjonene virker som om de er rettet mot Nintendo Switch, og det ville være en rettferdig observasjon. Du kan bare bruke opptaksknappen når du bruker GameSir T4k Kaleid med en bryter, så det er mulig det er et tiltenkt publikum her, selv om kontrolleren er kompatibel med PC-er og andre konsoller.

GameSir T4k Kaleid
Dette er en annonse:

Samlet sett er GameSir T4k Kaleid ikke den perfekte budsjettkontrolleren, men du får mange funksjoner og et solid tilbehør for pengene du skal bruke på den. Til £ 35, bør du ikke forvente et DualSense Edge-nivå av funksjoner og funksjonalitet, men GameSir T4k Kaleid viser seg å være responsiv nok og har en god nok design og følelse til å stå ganske stolt blant konkurrentene. Hvis du leter etter en ekstra kontroller, og virkelig ikke ønsker å bruke penger på en vanlig Xbox eller PS5-kontroller, eller kanskje hvis du vil ha et brytertilbehør, kan GameSir T4k Kaleid være riktig for deg.

07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
Solid følelse til joysticks, støtfangere, gode grep, morsom design
-
Ubehagelig følelse for ansiktsknappene, for lette
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene


Loading next content