Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gang Beasts

Gang Beasts er endelig klart for PS4

Snart kan PlayStation 4-spillere bryte med de merkelige skapningene også.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Boneloafs populære Gang Beasts har herjet på early access i over tre år allerede, mens PlayStation 4-spillere har måtte nøye seg med å høre "det kommer snart" i ganske lang tid. Nå skal de endelig faktisk få lov til å bruke ordet "snart".

Utviklerne kan avsløre at de geleaktige skapningene og livsfarlige omgivelsene vil komme til PlayStation 4 den 12. desember. Sammen med denne annonseringen har vi fått en ny gameplaytrailer som viser akkurat hvor sprøtt og underholdende dette spillet kan være i de ulike modusene.

HQ
Gang Beasts

Relaterte tekster

0
Gang BeastsScore

Gang Beasts

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Det har lenge vært tilgjengelig for PC-brukere på Early Access. Nå får endelig PlayStation-brukere også muligheten til å kaste vennene sine i flammer og kverner!

1
Gamereactor-lekene vender tilbake

Gamereactor-lekene vender tilbake

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Etter en lang treningsperiode er gjengen i GR Live klare til å bryne seg på en ny utgave av Gamereactor-lekene - vårt svar på OL. Dóri er regjerende mester, og i dag får...

0
Runde 2 av GR Olympics klokken 16.00

Runde 2 av GR Olympics klokken 16.00

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Etter en vellykket første gjennomføring av Gamereactor Olympics, som du forøvrig kan se nedenfor, er det igjen klart for å tenne den olympiske ild i studioet. Regjerende...Loading next content