Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Space 2

Gareths Dead Space 2-problem

Ikke istand til å spille PC-versjonen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Visceral Games er tydeligvis ikke bare en utvikler som har det travelt med å utvikle gode spill, men også en utvikler som ikke vil nøle med å ofre litt ekstra svette for at absolutt alle skal kunne nyte spillene deres.

Gareth Garratt er en av mange som ikke er istand til å spille PC-versjonen av Dead Space 2. Spillet lar ikke brukeren skreddersy sitt eget oppsett av kontrollen, noe som byr på problemer for Gareth. Gareth lider nemlig av "cerebral palsy" (en fellesbetegnelse for motorisk dysfunksjonelle) og kan ikke bruke tastaturet som normalt. Siden han heller ikke kan bevege Isaac med musen, har han gjort folk oppmerksomme på mangelen via Overclockers.co.uk-forumet.

I mellomtiden ble det tatt initiativ til en underskriftkampanje. 25.000 signaturer sto nedskrevet da det ble åpenbart at ikke bare Gareth sliter med Dead Space 2-problematikken. Dette har i neste omgang vekket reaksjoner hos Visceral Games, som i en offisiell uttalelse til Joystiq sier:

- Dead Space 2-teamet er gjort oppmerksom på problemet som handicappede spillere har med PC-versjonen av spillet. Det har seg faktisk slik at et et lite utvalg folk i staben vår er så lidenskapelig opptatt av å fikse dette at de jobber med å åpne opp for å overføre skreddersydde tastekombinasjoner i skrivende stund. Dette vil la motorisk dysfunksjonelle spillere oppleve Dead Space 2 på riktig måte.

Vi applauderer tiltaket.

Dead Space 2
Dead Space 2
Dead Space 2
Dead Space 2
Dead Space 2
Dead Space 2

Relaterte tekster

Dead Space 2Score

Dead Space 2

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Et skremmende, klaustrofobisk og blodig actionspill fra Electronic Arts. Richard har fått hyle fra seg og er klar med dommen...Loading next content