Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Duke Nukem Forever

Gearbox er ikke ferdig med Duke?

Planlegger å starte serien på nytt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På tross av nokså gode salgstall vil de fleste si seg enige i at Duke Nukem Forever var langt fra et mesterverk. Dette har angivelig utvikler Gearbox Software tatt til hjerte, hvertfall hvis vi skal tro de siste ryktene i bransjen.

Som meldt av nettsiden CVG skal nemlig selskapet ha bestemt seg for å starte opp Duke Nukem-serien på nytt fra scratch straks de er ferdig med utviklingen av det kommende Aliens: Colonial Marines.

Angivelig skal hertugens nye livsstil sparkes igang med videreføringen av et prosjekt kalt Duke Begins, som Gearbox jobbet med før de tok over utviklingen av Duke Nukem Forever fra 3D Realms.

Duke Nukem Forever

Relaterte tekster

Duke Nukem ForeverScore

Duke Nukem Forever

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Det har tatt fjorten år for Duke å gjøre sitt storslagne comeback. Var det verdt den enorme ventetiden? Vi har testet spillet og lar hammeren falle...

0
Duke Nukem-cosplay som imponerer

Duke Nukem-cosplay som imponerer

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Leobane Cosplay vet virkelig hva han driver med når det kommer til kle seg ut som diverse kjente film- og spillfigurer. Fotografen Julien Gokuj er ikke noe dårligere, og...Loading next content