Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

Gen.G Esports er vinnerne av Valorant Champions Tour Pacific League Kickoff.

De to første lagene har løst billett til Masters Madrid.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De respektive Valorant Champions Tour -divisjonene rundt om i verden er fremdeles vertskap for og arrangerer Kickoff -turneringene sine for 2024-sesongen, i hvert fall EMEA-, Americas- og Kina-divisjonene. Pacific League avsluttet sin Kickoff -turnering i helgen som gikk, og dermed har to lag allerede løst billett til sesongens første Masters -arrangement, som arrangeres i Madrid.

Gen.G Esports slo Paper Rex i finalen i turneringen, noe som betyr at den sørkoreanske organisasjonen har vunnet sesongens første turnering.

På grunn av innsatsen i finalen får Paper Rex selskap av Gen.G på Masters Madrid, noe som betyr at det bare er seks plasser igjen i turneringen, med to plasser hver til EMEA, Americas og den kinesiske ligaen. Vi får vite hvem som får disse plassene i løpet av de neste dagene, og Masters Madrid er planlagt fra 14. til 24. mars.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.Loading next content