Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guitar Hero: Warriors of Rock

GH: Warriors of Rock får dato

Lek med strengene til høsten

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Guitar Hero-ballen slutter aldri å rulle, og Activision har endelig bekreftet lanseringsdatoen til sitt seneste prosjekt, Guitar Hero: Warriors of Rock. Spillet vil slippes den 24. september i England, mens Nord-Amerika og resten av Europa får prøve seg på flere gitarsoloer den 28. samme måned.

Det ser imidlertid ut til at Activision er fullt klare over det voksende havet av Guitar Hero-spill, og presiserte samtidig at Warriors of Rock blir den eneste utgivelsen i serien for 2010.

- Warriors of Rock blir vår eneste Guitar Hero-utgivelse i år, og på grunn av spillets kvalitet og våre fremtidige lanseringsplaner er det ikke behov for flere i første omgang, forklarte han til Eurogamer nylig.

Årets spill vil introdusere oss for en mer dyptpløyende historiemodus, der utfordringene er større og mulighetene flere. I tillegg til å kunne bruke ditt eksisterende Guitar Hero-bibliotek vil du også kunne velge blant 95 nye sanger, da blant annet det første Soundgarden-albumet vil bli å finne i lista.

Guitar Hero: Warriors of Rock
Høy Grand Prix-føring i Guitar Hero: Warriors of Rock.
Guitar Hero: Warriors of Rock

Relaterte tekster

Guitar Hero: Warriors of RockScore

Guitar Hero: Warriors of Rock

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Det sjette spillet i Guitar Hero-serien byr opp til rock i alle sine former, og transformerer musikkopplevelsen til en krig mot eldgamle beist i en fordunklet dimensjon.Loading next content