Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Breakpoint

Ghost Recon: Breakpoint får AI-partnere på onsdag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Ubisoft var raskt ute med å si at det ville bli mulig å spille Ghost Recon: Breakpoint med datakontrollerte partnere "kort tid etter lansering" allerede før spillet var på markedet, og selv om ventetiden ble lang er den snart over.

Like før kveldens Ubisoft Forward-stream kunne studioet nemlig avsløre at Ghost Recon: Breakpoint vil få en oppdatering den 15. juli som blant annet vil implementere AI-partnere. Disse vil kunne tilpasses både visuelt og våpenmessig i like stor grad som vår egen figur, samtidig som vi kan gi dem fire ulike kommandoer. Som forventet kan vi da blant annet synkronisere skuddene, så bruker du en drone samtidig blir det mulig å drepe opp til sju fiender på en gang.

Oppdateringen vil også inkludere en forbedret Gunsmith og en rekke andre mindre endringer, så da passer det godt at det også blir mulig å teste spillet fra og med den 16. juli.

HQ
Ghost Recon: Breakpoint

Relaterte tekster

2
Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik synes Wildlands fortsatt er helt greit, men selv om Breakpoint følger mye av den samme oppskriften har han måtte gå lavere på poengskalaen enn på lenge.Loading next content