Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Breakpoint

Ghost Recon: Breakpoint legges endelig død

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for en relativt dårlig lansering i 2019 fortsatte Ubisoft i kjent stil å fortsatt støtte og oppdatere Ghost Recon: Breakpoint. Etter hvert har vi fått både datakontrollerte partnere, en mer realistisk modus, en drøss med forbedringer og mye annet, men nå er det slutt.

Ubisoft Montreal forteller at de nå forlater Ghost Recon: Breakpoint, noe som betyr at vi ikke kan forvente mer innhold til spillet med mindre drastiske problemer oppdages. Serverne vil likevel forbli oppe, så dette handler bare om at du bør se frem til noe nytt før et nytt skikkelig Ghost Recon annonseres.

Ghost Recon: Breakpoint

Relaterte tekster

2
Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik synes Wildlands fortsatt er helt greit, men selv om Breakpoint følger mye av den samme oppskriften har han måtte gå lavere på poengskalaen enn på lenge.Loading next content