Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghostbusters

Ghostbusters formatvariasjon

PC mister flerspiller

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Har du lest vår omtale av Ghostbusters vet du at vi synes det var en trivelig spøkelsesjakt. Men mens spillet har blitt eksklusivt på Playstation 3 og Playstation 2 i noen måneder i Europa, har amerikanerne som også har fått det på PC og Xbox 360 gjort noen oppdagelser.

Det viser seg nemlig at PC-versjonen mangler flerspillerdelen som er i konsollversjonen, og dermed ikke kan samarbeide med andre om å fange spøkelser. Terminal Reality har uttalt offisielt at tidspress og andre prioriteringer førte til at flerspillerdelen på PC måtte droppes. Hvorvidt en patch vil fikse dette i fremtiden vet vi ikke ennå.

Samtidig har nettsiden Lens of Truth sammenlignet Playstation 3 og Xbox 360-versjonene av spillene, og har fastslått at Xbox 360-versjonen er mye mer detaljert enn Playstation 3-versjonen. På bildet under her kan du se forskjellen selv (klikk på bildet for å forstørre det):

Ghostbusters

Relaterte tekster

GhostbustersScore

Ghostbusters

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Spøkelsene har jubileumsfest og feirer med et helt nytt spill basert på de gamle 80-talls filmene. Jon Cato har støvsugd gjenferd.

Ghostbusters

Ghostbusters

FORSPILL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Vi ler av Åndenes Makt på TV Norge. Og spøkelsene i Ghostbusters. Vi har prøvespilt spillet som fortsetter 80-talls-filmene.Loading next content