Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghostbusters

Ghostbusters overlever

Hvem skal du ringe? Atari!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det spøkte for Ghostbusters da Vivendi og Activision fusjonerte og bestemte seg for å stoppe finansieringen av Terminal Reality sitt spill. Nå står likevel spillet opp fra de døde, for ifølge skuespilleren Dan Aykroyd, som er med i filmene og også har skrevet manus til spillet, er det Atari som har slått kloa i rettighetene til spillet. Dette kunne skuespilleren avsløre i et radiointervju nylig.

Hos Atari er det stille som i graven, men vi regner med at firmaet letter på sløret og sender ut en skremmende pressemelding ganske snart.

Ghostbusters
Ghostbusters
Ghostbusters
Ghostbusters
Ghostbusters
Ghostbusters

Relaterte tekster

GhostbustersScore

Ghostbusters

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Spøkelsene har jubileumsfest og feirer med et helt nytt spill basert på de gamle 80-talls filmene. Jon Cato har støvsugd gjenferd.

Ghostbusters

Ghostbusters

FORSPILL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Vi ler av Åndenes Makt på TV Norge. Og spøkelsene i Ghostbusters. Vi har prøvespilt spillet som fortsetter 80-talls-filmene.Loading next content