Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Gizmodo utlover dusør på Nintendo DS

Skulle du av en eller annen merkverdig grunn sitte inne med det første bildet av Nintendos kommende DS maskin, så er det penger å hente. Dusøren har fått kreative folk til å prøve seg med etterligninger. Vi har mer info.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Skulle du av en eller annen merkverdig grunn sitte inne med det første bildet av Nintendos kommende DS maskin, så er det penger å hente. Dusøren har fått kreative folk til å prøve seg med etterligninger.

Maskinen nedenfor er dessverre ikke en ekte Nintendo DS, men derimot bare en GBA som har fått kjærlig behandling av en kar med gode 3D-design evner. GameReactor vil gjerne se lignende etterligninger eller mock-ups, så hvis du sitter inne med en fet en, så send oss linket eller bildet på mail til [email protected].Loading next content