Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom

Gjenopplev klassikeren Doom

Spillet er tilbake på Xbox Live Arcade

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det klassiske skytespillet Doom ble lansert i 1993 og tilbake i 2006 ble spillet lagt ut på Xbox Live Arcade. I 2009 ble imidlertid spillet fjernet fra tilbudet som følge av problemer rundt lisensrettighetene.

Nå ser imidlertid feiden ut til å være over og kult-spillet kan nok en gang lastes ned fra XBLA. Prisen er på beskjedne 400 Microsoft-poeng (ca. 30 kroner), så dersom du er i det nostalgiske hjørnet er det ikke noe å vente på.

Doom

Relaterte tekster

3
DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

En udødelig klassiker har vendt tilbake til Xbox 360. Er det fremdeles noe underholdning å hente fra starten av 90-tallet?

0
Er du Doom-fan av den gamle skolen?

Er du Doom-fan av den gamle skolen?

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Nylig annonserte John Romero på Twitter at det nå er mulig for ordentlig hardbarka fans av gamle Doom å skaffe seg splitter nye, offisielt lisensierte Doom t-skjorter. Og...

0
Bevæpnet med selfie-stang i Doom

Bevæpnet med selfie-stang i Doom

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Modderen Linguica hadde en litt annerledes idé da vedkommende skulle lage et tillegg til Doom, og nå er altså InstaDoom sluppet. Her kan du slakte demoner i kjent...Loading next content